Японська компанія Tsubakimoto (торговельна марка TSUBAKI) - найбільший в світі виробник приводних і конвеєрних ланцюгів, а також деяких інших інженерних продуктів (обгінні муфти, актуатори, зірочки, редуктори, кабелеукладачі), відсвяткувала 100-річний ювілей від дня заснування! За ці роки, продукція Tsubaki стала синонімом виразу «найвища якість, недосяжна для інших». І саме на прикладі Tsubaki нам найпростіше демонструвати усі вигоди та переваги використання якісної та ефективної продукції. Ми пишаємося тим, що ланцюги, обгінні муфти та інші продукти TSUBAKI тепер використовуються на багатьох лідируючих підприємствах України.

  Белтімпорт мав честь бути запрошеним на святкування 100-річного ювілею TSUBAKI, де ми, від імені всієї нашої компанії, привітали президента Tsubakimoto Chain – пана Ясуші Охару (Yasushi Ohara) та президента Tsubaki Europe - пана Франка Росмолена (Frank Rosmolen) з цією знаменною подією. Подарунки, тости, висока кухня, розваги для гостей – все того вечора було пронизано атмосферою взаємоповаги, дружби і радості. Багато що запам’ятається нам надовго – веселий тост харизматичного пана Охари, пісня у виконанні директора з продажів у Європі Пітера де Блока, танець самурая, виконаний найголовнішою людиною по зірочках,  неповторним Тошіхіро «Джо» Агета (Toshihiro «Joe» Ageta), імпровізована гра на трубі одного із гостей, фокуси із розкатаного тіста від шеф-кухаря.

  Партнерство з TSUBAKI – це не тільки щоденна робота, але й привілей для нас. І ми дійсно пишаємося нашими відносинами та спільними перемогами.

  З Днем Народження, TSUBAKI! З Ювілеєм усіх Вас!