Компанія TSUBAKI не перестає дивувати. Починаючи з березня 2010 року, всі роликові ланцюги європейського стандарту BS  будуть поставлятися у новому виконанні.

Революційна технологія, яка  була впроваджена  компанією TSUBAKI два роки тому  у виготовлення  ланцюгів американського стандарту ANSI під брендом «G7»,  дозволила  створити ланцюг TSUBAKI Winner - нове покоління, який буде продаватись за  тією ж ціною, що і попередні покоління стандартних роликових ланцюгів. Видатні  технологічні характеристики  ланцюгів навіть не залишають  шансів конкурентам. Якість настільки  фантастична, що це ще раз підтверджує  безумовне лідерство TSUBAKI на світовому ринку. Дані ланцюги будуть поставлятися в упаковці  з новим дизайном. Більш детальну інформацію Ви можете отримати із презентаційної брошуры.

Нагадаємо, що всі ланцюги TSUBAKI  виробляються виключно в Японії. Компанія «Белтімпорт» вже почала отримувати ланцюги TSUBAKI Winner, і ми запрошуємо наших партнерів оцінити всі переваги  нового покоління ланцюгів. Ніхто з наших конкурентів не зможе Вам запропонувати навіть схожої якості ланцюгів.

З будь-яких питань наші спеціалісти завжди до Ваших послуг!