Авторитетний італійський виробник редукторів і двигунів Motive представив світові абсолютно інноваційний продукт, аналогів якому поки не існує! Це - безпровідні мотор-інвертори NEO-WiFi. Вони сконструйовані для забезпечення ідеального контролю швидкості електродвигуна, економії енергії, а також їх можна використовувати у зовнішньому середовищі. Запатентований продукт NEO-WiFi легкий у використанні, має змінну панель управління (віддалений безпровідний зв'язок), джерело живлення - від мережі при розміщенні в корпусі на двигуні або від літієвих акумуляторів. Необхідність у створенні інтегрованого мотор-інвертора викликана бажанням заощадити час і скоротити витрати. Попередні розрахунки показують, що загальна вартість традиційного інвертора + дроти + стійки, не враховуючи додаткові витрати на робочу силу, в сумі вища за інвертор NEO-WiFi.

За допомогою одного інвертора можна керувати кількома електродвигунами (наприклад, за допомогою NEO-WiFi 3kW можна керувати 2 двигунами 1,5 kW, або 4 двигунами 0,75 kW). А також, використовуючи одну клавіатуру, Ви будете мати можливість давати команди багатьом (до 99) інверторам NEO.

З інструкцією по підключенню, програмуванню і застосуванню NEO-WiFi можна ознайомитися тут. Серійне виробництво мотор-інверторів NEO-WiFi планується на початок 2013.