В рамках постійної програми вдосконалення знань співробітників компанії, минулого тижня менеджери відділів продажів «Белтімпорт» відвідали в Італії нашого партнера - компанію «Motive» - виробника редукторів і двигунів. Для наших колег був проведений спеціальний тренінг-семінар по продукції, представлені особливості новинок, показані всі етапи виробництва. Ми отримали відповіді на всі технічні питання, які цікавили нас, а також ми змогли більш глибоко розібратися в деяких нюансах і перевагах продукції від Motive.

Що запам'яталося найбільше? За відгуками колег - це:

  • Багаторівневий контроль якості кожної одиниці продукції після складення (без винятку!) та можливість доступу в мережі інтернет до протоколів таких випробувань;
  • Новий революційний продукт від Motive - NEO-WiFi - це просто «бомба»! Приїжджайте до нас в офіс - ми покажемо, як це працює. Впевнені, Ви будете вражені. Першим десяти покупцям цих бездротових мотор-інверторів обіцяємо 10% знижки (з 1-го березня вони вже є у нас на складі в наявності). Не можете приїхати? Ну, тоді «ми йдемо до Вас!» 
  • ... і фантастична гостинність наших партнерів. Ми мали нагоду пожити в палаці 18-го століття, дегустували разом з власниками і директорами Motive шедеври італійської кухні, а також мали можливість після тренінгу помилуватися чарівними видами Ломбардії та Мілана.

Незважаючи на те, що Motive, за європейськими мірками - молода компанія, ми гідно оцінили їх динаміку розвитку, інновативність і бажання вдосконалюватися в дрібницях! Ми побачили, що співробітники Motive закохані у свою справу і нам безперечно по дорозі разом!