З 6 по 9 вересня компанія Белтімпорт взяла участь у Міжнародній спеціалізованій виставці машин, устаткування, технологій і продукції гірничо-металургійного комплексу «Металургія-2011» (м. Донецьк).

Наш стенд користувався великою популярністю. На ньому ми представили ті наші продукти, які могли зацікавити підприємства металургійної, гірничодобувної та машинобудівної галузей. Наші співробітники знайомили гостей стенда з новинками, давали рекомендації із конкретних застосувань продукції, відповідали на запитання, а іноді зразу ж на місці розраховували проблемний привід. В рамках виставки ми провели зустрічі з багатьма вже знайомими нам клієнтами зі східної України і сподіваємося, що знайшли багато нових партнерів у вищезазначених галузях. На нашому стенді разом зі співробітниками Белтімпорт працювали і наші іноземні партнери - регіональні менеджери компаній TSUBAKI і Optibelt, тому у відвідувачів стенда «Белтімпорт» була можливість отримати консультацію безпосередньо у виробників продукції.

Виставка закінчилася, всі експонати повернулися до нас в офіс або на склад, і ми, як завжди, будемо раді Вашим дзвінкам, листам і ,тим паче, візитам!