З 23 по 26 листопада компанія «Белтімпорт» брала участь в IX Міжнародному Промисловому Форумі, що проходив у Києві. Замість чергових фраз про те, що наш стенд користувався популярністю і його відвідало багато існуючих та потенційних клієнтів, ми краще розповімо про деякі свої враження:
- На кінець першого дня виставки здавалось, що організатори виставки терплять фіаско. Але, мабуть, причиною поганого відвідування виставки цього дня був дощ, тому що наступні два дні були досить таки насиченими.
- Практично половина наших конкурентів з тієї чи іншої продукції відмовилась від участі в Промисловому форумі. Схоже, що в кризові 2008-2009 роки багато компаній не склали іспит на стійкість та стабільність. Ну що ж, в бізнесі, як і в дикій природі, перемагає найсильніший. На наш погляд, дана виставка зможе багатьом допомогти відокремити зерно від полови.
- Неприємно вразила величезна кількість псевдобрендового товару. Недосвідчений споживач вважатиме його якісним, але ми ж то чітко знаємо, де і хто його виробляє… Найгірше - це навіть не сам факт обману, а те, що різниця в якості дуже суттєва. Як результат - Ви заплатите за ім’я, а отримаєте азіатський «ніби-то аналог» в яскравій упаковці. Але, в деякій мірі, в цьому винні і споживачі: гонитва за домінуючою дешевизною і викликала таку некоректну гру. Зі свого боку, можемо Вам обіцяти, що ніколи не будемо ухилятись від питань - де конкретно вироблена та чи інша продукція від «Белтімпорт» і, крім того, Ви можете бути впевнені, що відповідь буде чесною. 
Дякуємо всім, хто відвідав наш стенд. В переважній більшості випадків, ми щиро були раді Вас бачити! Сподіваємось, Ви оцінили деякі нові покоління вже відомих продуктів та представлені нами нові товарні напрямки.

Телефонуйте, а краще приїжджайте – у нас тепер ще смачніша кава!!!