Корпоративне святкування Нового Року. Напевно, у багатьох успішних компаній є такий день в календарі. Однак, для Белтімпорт - це завжди особливе свято. Коли одночасно, в одному місці зустрічаються співробітники усіх філій та підрозділів. Коли розігруються призи від компанії, цінні – серед усіх співробітників і дуже цінні - між тими, хто потрапив в десятку найбільш ефективних. У цей день ми маємо можливість особисто сказати один одному компліменти, подякувати, обговорити рік, що минає, і побудувати плани на майбутній.

  Цього разу наше свято вели Два Капітани - генеральний директор Белтімпорт - Олексій Бєсєдін та переможець Ліги Сміху - Андрій Колмачевський. Окрім стенд-ап мініатюр і іскрометних жартів запам'ятаються і пристрасні танці від зірок шоу «Танцюють всі» та «Танці з зірками» - Сергія Змійка та Ілони Гвоздьової. А їхній майстер-клас для нас відкрив для всіх приховані раніше внутрішні таланти. Один з колег якось сказав: "Дороге свято можуть зробити майже всі, а ось душевне - одиниці"! Ми раді, що в цей вечір, як завжди, в нас було «душевно». Ми були однією командою, однією сім'єю. Головний приз - поїздку з сім'єю до Таїланду виграла керівник відділу закупівель і ЗЕД Алла Почтова. Втішні призи - iPhone 8 і камера Go Pro дісталися керівникові складу Андрію Куценко і керівнику IT-відділу Максиму Дмитренко. Знайшли своїх володарів і багато інших подарунків - від квадрокоптера до річних абонементів в спортивний комплекс.

  Ми дякуємо 2017-му - він був успішним для нас. Ми дякуємо один одному - кожному співробітнику команди «Белтімпорт» за його внесок в наш розвиток. Ми готові до нових викликів в 2018-му і нам буде чим здивувати світ, який ми прагнемо змінювати на краще.