У важкі часи випробувань для армії, для бізнесу, для всього українського народу, ми вважаємо, що сила в нашому єднанні та усвідомленні, що саме консолідація зусиль всіх українців та союзників є запорукою потенційної можливості перемогти у цій війні. Бізнесу потрібен захист з боку ЗСУ, а нашій армії потрібна підтримка з боку бізнесу.

  Саме тому компанія «Белтімпорт» вже довгий час була задіяна в проекті, який ми до цього моменту не могли висвітлювати медійно. У співпраці з однією з військових частин, ми взяли участь в повному циклі створення (від інженерної розробки до виробництва та тестування) надпотужного мобільного  освітлювального обладнання – комплекту зенітних прожекторів ProMin500 для виявлення в нічному небі ворожих ракет та дронів.

  Це обладнання вже працює на кількох ділянках, в тому числі під Києвом і має не тільки схвальні відгуки сил ППО, але й перші трофеї через вдале бойове застосування.

  Щиро кажучи, ми пишаємось участю в цьому проекті і продовжуємо фінансувати створення додаткових очей для наших Богів із сил ППО.

  Вибачте, але номери частин, прізвища командирів, які приїхали до нас подякувати особисто, ми публікувати не станемо.

  В єднанні – сила! Слава Україні!