Ми прагнемо надавати кожному нашому клієнту найкращі рішення та першокласний сервіс для ефективного функціонування вашого бізнесу. Прислухаючись до потреб та очікувань ринку, економічної ситуації в країні, ми аналізували «вузькі місця» та шукали можливості для вдосконалення нашої сервісної пропозиції для забезпечення безперебійної роботи виробництв наших клієнтів в усіх куточках країни.

  Раді повідомити, що з 1 липня 2024 року Белтімпорт відкриває сервісний центр у м. Дніпро, з надання послуг оперативного з’єднання та ремонту транспортерних стрічок, привідних пасів та збирання модульних стрічок, консультативні послуги та аудит технічного стану привідних та конвеєрних компонентів: стрічок, пасів, ланцюгів, муфт, мотор-редукторів.

  Двоє наших співробітників пройшли навчання в Києві, отримавши необхідні теоретичні знання та практичні навички - як на нашому виробництві, так і супроводжуючі вже досвідчених майстрів на виїзних роботах у клієнтів з різних галузей. Белтімпорт придбав для сервісного центру в м. Дніпро нове сучасне європейське обладнання американського бренду Flexco, авто, інструмент і все, що буде потрібно для швидкого та професійного сервісу конвеєрних елементі. Наприкінці навчання наші нові сервіс-інженери вдало склали внутрішні іспити, пройшли бойове хрещення у наших найвибагливіших клієнтів і лише тоді отримали уніформу Белтімпорт, ставши повноцінною частиною компанії.

  Новий сервісний центр дає додаткові переваги нашим клієнтам:

  • швидку реакцію на ваші виробничі проблеми, та все задля зменшення часу простою обладнання;
  • сервіс у режимі 24/7 локально та сусідніх регіонах – ми одні з небагатьох хто пропонує таку послугу;
  • зменшення вартості послуг сервісу через зменшення логістичних витрат;
  • виготовлення нових стрічок, пасів локально – що зменшить час доставки продукції.

  Єдине, що ми лишаємо без змін – це якість виконання наших робіт з конвеєрними стрічками, яка вже два десятиріччя є – можемо  стверджувати! -  найкращою в Україні.

  Новим колегам бажаємо удачі та вдосконалення фахових навичок! Клієнтам дякуємо за довіру та замовлення!