Чи є на Вашому виробництві потреба в регулярному переміщенні важких, негабаритних або делікатних вантажів? Будь то коробки або мішки з готовою продукцією, листи скла, дерев’яні плити, головки сиру, курячі яйця або мікросхеми?

  Якщо така потреба існує, Ви маєте чудово розуміти недоліки ручного переміщення подібних продуктів. Якщо Ви про це не замислювались, ми наведемо лише основні з них:

  • низька продуктивність процесу ручного переміщення;
  • суттєві обмеження по віку, гендеру та фізичним кондиціям вантажників;
  • невідповідність процесу вимогам охорони праці;
  • підвищений травматизм персоналу;
  • пошкодження делікатних продуктів;
  • високі витрати на персонал в довготривалій перспективі.

  Досить часто саме подібні ділянки завантаження, розвантаження, переміщення продукції стають вузьким місцем усього підприємства і знижують його загальну продуктивність.

  Подібні задачі можуть вирішуватись в автоматичному та напівавтоматичному режимі. І якщо для багатьох заводів та виробництв повністю перейти на рейки автоматизації є досить складним викликом, то оптимізація описаних процесів та виконання функцій декількох дужих вантажників однією тендітною операторкою – цілком реальна задача як за рівнем технологій, так і інвестицій.

  І допоможе Вам в цьому система вакуумного переміщення продуктів від німецького виробника Schmalz, який за чотири десятиріччя втілив безліч подібних рішень для унікальних продуктів та задач. Дві такі системи, JumboFlex та VacuMaster, ми встановили на власному виробництві у Києві з однією основною метою: наживо продемонструвати Вам «як це працює» та зробити індивідуальний підбір та тестування присосок саме під ваш продукт. Відео про це вже на нашому youtube-каналі.

  Звертайтесь до нас, завітайте на демонстрацію та тестування, і Ви отримаєте повний супровід на всьому шляху вирішення Вашої задачі!