0 800 305 009

укр

eng
Головна Всі блоги Універсальні транспортувальні стрічки
Iaroslava Osadchuk

Універсальні транспортувальні стрічки

  Компанія Белтімпорт є ексклюзивним дистриб'ютором німецького виробника конвеєрних стрічок Forbo Movement Systems. Асортимент стрічок Forbo задовольнить потреби будь-якого виробництва.

  • Forbo Transilon та Forbo Transtex – це полімерні стрічки, які можуть виготовлятися з поліестеру, полівінілхлориду, поліуретану, силікону, бавовняних тканин з поліуретановим просочуванням поліолефінових груп, та спеціального войлоку.

  • Forbo Fullsan – це гомогенні стрічки, виготовлені з одного суцільного шару високоякісного поліуретану. Основною перевагою гомогенної стрічки є гігієнічність та відповідність вимогам НАССР.

  • Forbo Prolink - модульні стрічки, або ж транспортувальні пластикові стрічки, що виготовляють з поліаміду, поліпропілену та поліацеталю у різних його модифікаціях. Перевагами модульних пластикових конвеєрних стрічок є їх висока надійність, легкий та швидкий ремонт (заміна пошкодженого модуля), висока гігієнічність та використання у прямих та поворотних конвеєрах. Полімери, з яких виготовленні модулі, витримують діапазон температур від -70 до 130°С, стійкі до навантажень та ушкоджень, що надзвичайно важливо для транспортування гострих та металевих виробів. Пластикові модульні стрічки можуть постачатися з гумовим напиленням, гумовими накладками, різними рівнями відкритої поверхні та способами кріплення. Стрічки транспортувальні пластикові широко застосовуються в харчовій, тютюновій та деревообробній промисловості. Склад полімеру є хімічно стійким до дії агресивного середовища миючих, дезінфікуючих засобів, органічних сполук та мікроботворних організмів, що повністю відповідає вимогам FDA та HACCP.

  Пластикові, полімерні та гомогенні транспортувальні стрічки доступні на складі компанії Белтімпорт у Києві. Окрім цього, компанія Белтімпорт на власному виробництві та на території замовника виконує з’єднання конвеєрних стрічок, перфорування стрічок, нанесення профілів, гофробортів, ремонт поворотних стрічок, монтаж і демонтаж стрічок та забезпечує технічною підтримкою кожного клієнта.


Коментарі

video
play
close