25 травня компанія Beltimport прийняла участь у III міжнародному аграрному форумі - Grain Storage Forum ELEVATOR-2021, що відбувся в Event Hall Obolon, на березі Дніпра, у Києві. 1000 учасників за 1 день, 100 спікерів, 80 виставкових стендів – таким був форум у цифрах. Але найважливіше те, що захід виявися напрочуд дружнім, професійним та змістовним. Одночасно працювали кілька майданчиків конференції, нетворкінги нон-стоп, панелі та дискусії про інновації та сталий бізнес у галузі виробництва, зберігання, транспортування зернової продукції та зростання і розвитку сільського господарства в Україні загалом.

  Керівник проектів напрямку мотор-редукторів компанії Beltimport Олександр Нечипоренко виступив спікером панелі «Інновації та ефективність в галузі зберігання зерна» на головній сцені форуму та представив інноваційні рішення Beltimport для сучасних елеваторів. Компанія Beltimport також прийняла участь у виставці, що проводилась в рамках конференції, та представила власну експозицію зразків, як завжди, якісних промислових рішень та комплектуючих, у тому числі для елеваторів.

  Дякуємо всім учасникам форуму та команді організаторів ProAgro Group за чудову атмосферу, приємне спілкування, ефективний нетворкінг та святковий настрій!

  Бажаємо всім успіхів у бізнесі та багатого врожаю!