З 23 по 25 травня 2018 у місті Миколаїв на суднобудівному-судноремонтному заводі «Нібулон» проходила виставка «Суднобудування - 2018». Дану міжнародну виставку вже другий рік поспіль організовує компанія «Нібулон». Цього року відкривав виставку Президент України - Петро Порошенко, а також брав участь в закладці будівництва двох нових суден.

  На виставці були представлені компанії, що займаються навігацією, виробництвом яхт, конструкторські бюро з проектування суден, представники гідравлічного обладнання, суднових приладів. Також було кілька стендів з інструментами та оснащенням для зварювання металів.

  Яке відношення має «Белтімпорт» до суднобудування? Найбезпосередніше! У цьому можна було переконатися не тільки з інформаційного каталогу виставки з детальним описом діяльності компанії, але й на відкритих майданчиках, де були представлені двигуни Rolls-Royce (укомплектовані пасами Optibelt Red Power 3), лебідка якірного ланцюга FluidMecanica (укомплектована редуктором Bonfiglioli) та ін. Нам є що запропонувати суднобудівній галузі: з'єднувальні, обгонні, електромагнітні муфти, ланцюги і приводні паси, редуктори та багато іншого. Усі продукти - від кращих світових виробників.

  Інженери «Белтімпорт» завжди допоможуть Вам підібрати необхідну продукцію або розрахувати вузол, привід чи конвеєр. Найвища якість, багатий досвід, професіоналізм, широкий асортимент і ефективна логістика - все це складові лідерства компанії «Белтімпорт».