З урахуванням зростаючого глобального усвідомлення проблем навколишнього середовища, наша компанія створила систему управління навколишнім середовищем, яка охоплює аспекти споживання сировини, використання джерел енергії, впровадження технологій, керування викидами та промисловими відходами, а також комунікаційні рішення, транспортування та поширення продукції та послуг. Цей крок є послідовним після нашого попереднього досягнення - впровадження системи менеджменту якості ISO 9001:2015 у 2017 році. Тепер система екологічного менеджменту Белтімпорт інтегрована з нашою існуючою системою менеджменту якості, дотримуючись вимог стандарту ISO 14001:2015.

  Ви можете бути певні, що компанія Белтімпорт:

  • має можливість контролювати та постійно покращувати екологічну ефективність організації;
  • бере на себе відповідальність у питаннях навколишнього середовища;
  • виконує діяльність, котра відповідає нормативним актам;
  • підвищує енергоефективність та продуктивність при зниженні витрат;
  • має добру репутацію у сфері охорони навколишнього середовища.

  З кожним роком вимоги до наявності системи екологічного менеджменту стають все більш поширеними серед наших постачальників та клієнтів. Після отримання сертифікату ISO 14001:2015 ми відповідаємо кваліфікаційним вимогам для участі в закупівлях, де наявність системи управління навколишнім середовищем є критерієм відбору учасників.

 Аудит від світового лідера у сфері сертифікації - компанії SGS, підтвердив відповідність системи менеджменту нашої компанії та бізнес-процесів вимогам міжнародних стандартів ISO 9001:2015 та ISO 14001:2015. Особливо були відзначені позитивні аспекти стосовно постійного покращення інфраструктури, застосування енергоефективних рішень для опалення, високої якості сервісних послуг, спрямованості на потреби клієнтів та впровадження кризового менеджменту в надзвичайних ситуаціях.

Ми старанно працюватимемо задля ефективних перетворень та впевнені, що співпраця з нами прискорить спільний шлях до перемоги.