Сучасний світ висуває дуже жорсткі вимоги до ланцюгів приводних систем, які працюють у все більш складній робочій середі. Для надійної експлуатації й використання при частому митті, в суворих погодних умовах, при зануренні в воду, необхідною є висока корозійна стійкість ланцюга. Компанія Tsubaki активно займається вирішенням цих проблем і розробила спеціальні типи ланцюгів, які не тільки витримують агресивну середу, але й забезпечують у ній відмінну працездатність.

Tsubaki випускає 3 серії ланцюгів з нержавіючої сталі – SS (стійкі до корозії), AS (стійкі до хімічних речовин) та NS (стійкі до високих температур). Найчастіше такі ланцюги застосовуються в виробництві їжі, фармацевтичній та пакувальній галузях, а також на підприємствах з виробництва обладнання та напівпровідників.

Для випадків, коли важливою вимогою є чистота, додатково розроблено 3 серії гібридних ланцюгів (нержавіюча сталь + пластик) -  Polysteel, Polysteel SY та LSC. Гібридні ланцюги найбільш широко використовуються в фармацевтиці та медицині, а також в печатній техніці та для виробництва паперу.

Для застосування в чорній та кольоровій металургії, металообробці, на автомийках,  в обладнанні, що працює просто неба, Tsubaki рекомендує ланцюги серій NP та NEP. Ці ланцюги мають спеціальне покриття та витримують як складні умови зовнішньої середи, так і жорсткі робочі вимоги щодо навантажень.

Для спеціальних завдань, що не підлягають класифікації, Tsubaki виготовляє ланцюги на замовлення. Це ланцюги серій TI (титанові) та KT (морозостійкі). Їх вже встигли випробувати клієнти, які виробляють акумулятори, холодильники, займаються хімічною очисткою, а також ті, хто має технологічні процеси, пов’язані з контактами з кислотами та лугами.

Компанія «Белтімпорт» виконає індивідуальний підбір ланцюгів Tsubaki для умов експлуатації на Вашому підприємстві, а також в найкоротші терміни здійснить поставку. Довірте нам найскладніші задачі та переконайтеся, що існують рішення, про існування та ефективність яких Ви, можливо, навіть не підозрювали!