Белтімпорт продовжує допомагати дитячому містечку "Затишок". І ми нарешті побували там особисто! Діти – це наше майбутнє. І від того, як ми їх підтримаємо сьогодні, залежить яким буде завтрашній день. Вони потребують не лише фізичної безпеки, а й емоційної стабільності, відчуття захищеності та любові. Все це з неймовірними зусиллями та віддачею намагається забезпечити колектив дитячого містечка «Затишок» дітям сиротам, дітям, позбавленим батьківської опіки з зони бойових дій, дітям з неповних сімей, що опинились в скрутному становищі через війну.

Наразі в "Затишку" перебуває 59 дітей різного віку, також заклад надав притулок тваринам з затоплених територій Херсонщини після підриву Каховської ГЕС російськими військами. ⛰️ Дитяче містечко знаходиться в мальовничому регіоні України - Закарпатті, далеко від війни, тривог та вибухів (хоча притулок теж страждає через війну, маючи тривалі відключення світла).

Ніщо не замінить дітям власний дім та батьківську опіку, проте в "Затишку" діти проживають в комфортних умовах, колектив Затишку всебічно сприяє їх гармонійному розвитку, навчанню та вихованню. Ми переконалися в цьому на власні очі. Все це вдалося забезпечити завдяки небайдужим людям, волонтерам та компаніям, що долучалися до допомоги закладу, в тому числі і партнерам Белтімпорт! Ми неймовірно вдячні за цей крок та закликаємо приєднуватись до допомоги! В команди "Затишку" багато натхнення, ідей, бажань та планів по масштабуванню закладу та покращенню умов перебування дітей в дитячому містечку.

Про все це дивіться у нашому відео  

"Затишок" – це місце шаленої енергії, гамірних дітлахів, неймовірної відкритості, посмішок, але в той же час не по дитячому серйозних очей. Кожна дитина заслуговує на щасливе дитинство!

Давайте об'єднаємося, щоб подарувати дітям, які постраждали від війни та дітям, позбавленим батьківської опіки, надію на краще майбутнє!

Більше інформації про "Затишок": www.zatyshok.org

Щиро дякуємо за теплий прийом засновнику Ренаті Гусейновій, директору Евеліні Зельман та всьому колективу ДМ "Затишок"! Ви робите неймовірну роботу.