Цими вихідними ми знову були разом усією командою. Власне цього разу ми працювали не над своєчасними поставками, якістю наших продуктів та відмінним сервісом для наших дорогих клієнтів, а над магічною, дивовижною атмосферою єдності, командного духу, братерства, драйвовості та бурхливих розваг. Команда Beltimport святкувала 25-річчя компанії.

  Цей історичний ювілей для нашої команди є настільки важливим, настільки знаковим та близьким для кожного з нас, що ми не могли не розділити цю радість з найближчими та найкоханішими – з нашими сім’ями. У такому родинному, навіть дещо домашньому колі, ми не стримували емоцій, раділи, веселились, спілкувались, згадували та від душі насміялись.

  Лісове життєдайне повітря, берег моря, фантастична атмосфера літа та свята пробуджували найкращі спогади із життя компанії, бажання жити, творити і рухатись вперед. Проте навіть на власному святі ми не забували про бізнес і продовжували заробляти smile. Але ми заробляли враження, нестримні емоції та драйв від конкурсів, інтелектуальних та спортивних ігор, розкішної організації заходу та чудової програми, якою ми мандрували під прапором запального ведучого Павла Шилька. Поки наші завзяті дівчата приборкували бика на родео, наші хлопці–інтелектуали грали в екстремальні шахи, а потім всі разом танцювали, душевно спілкувались та просто насолоджувались товариством один одного.

  Одним з найприємніших сюрпризів свята були привітання наших клієнтів. Як приємно було чути Ваші щирі побажання, подяку за нашу співпрацю та відчувати вашу підтримку, лояльність та дружню турботу! Від щирого серця кожного з нас дякуємо Вам! Ви надихаєте нас на нові подвиги, інновації та зростання!

  Море обіймів, лавина подарунків, привітань, сміху, радості та сімейного затишку!

  Таким було наше свято, таким є життя нашого рідного Beltimport.

  Далі буде…smile