Шановні Партнери!

  З метою протидії поширенню COVID-19, компанія «Белтімпорт», переформатовує та оптимізує всі свої бізнес-процеси таким чином, щоб всі наші Клієнти та співробітники не піддавалися ризику зараження та при цьому, зміни в нашій роботі відбулися майже невідчутно для Вас. Для нашої компанії найвищим пріоритетом є здоров’я співробітників та наших Партнерів, а однією з найголовніших задач – забезпечення ефективної та безперебійної діяльності наших Замовників. І ми хочемо сповістити Вас, що у ці складні для всіх часи, коли ми з Вами вперше стикаємось з багатьма неприємними та безпрецедентними реаліями, нам вдалося так налагодити всі наші бізнес-процеси, щоб жодна з наших базових цінностей не була під загрозою.

  Ми добре розуміємо, що сьогодні, коли весь світ увійшов в активну фазу боротьби з новими викликами в багатьох питаннях, важливим завданням є швидкість адаптації до зовнішніх та внутрішніх економічних факторів, і навіть найменші затримки в процесах виробництва неприпустимі. Тому, як Ваш партнер, зі свого боку ми зробимо все можливе, щоб безперебійно забезпечувати Вас усім необхідним.

  Ми працюємо за стандартним графіком з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:30, а для термінових аварійних випадків, ми до Ваших послуг 24/7. Як і раніше, Ви можете звертатися за телефоном +38 044 494 09 49, або ж зателефонувавши на мобільний номер Вашій контактній особі, або будь-якому необхідному співробітнику «Белтімпорт».

  Ви завжди можете розраховувати на нас! Міцного Вам здоров’я та надійних бізнес-партнерів!