«Щоранку в Африці прокидається газель.
Вона повинна бігти швидше лева, інакше загине.
Щоранку в Африці прокидається і лев.
Він повинен бігти швидше газелі, інакше помре від голоду.
Не важливо, хто ти - газель чи лев.
Коли встає сонце, треба бігти.»
Томас Фрідман

  Так і ми щоранку прокидаємося і «біжимо» до своїх цілей, вчимося, розвиваємося, нарощуємо оберти. Команда Beltimport постійно розвивається, ми щорічно відвідуємо бізнес-форуми зі спікерами світового рівня, вчимося у найкращих як в Україні, так і поза її межами.

  У цьому році 12 листопада частина команди відвідала Global Inspiring Forum. Спікерами форуму виступили зірки світової бізнес-сцени, а саме:

  • Юхан Норберг - футуролог, вчений, автор бестселера «На захист глобального капіталізму» і більше 20-и інших книг, режисер документальних фільмів «Globalization is Good», «Overdose: The Next Financial Crisis».
  • Кевін Гаскелл - видатний Ex-CEO Porsche, BMW, Lamborghini. Засновник і власник №7 в світі самої інноваційної компанії. Засновник 3-х міжнародних компаній. Підкорювач Евересту і обох полюсів.
  • Расмус Анкерсен - топовий світовий бізнес-спікер і експерт по темі розвитку талантів і та побудови високопродуктивних команд. Автор бестселерів «The Gold Mine Effect» і «Hunger in Paradise».
  • Фредрік Харен - хедлайнер ФОРУМУ. Світовий спікер по креативності та інноваціям в бізнесі. Найяскравіший спікер Глобального Лідерського Саміту 2017. Автор бестселера «Книга ідей», який входить в ТОП-100 бізнес-книг усіх часів.

  Говорили про тренди майбутнього, про глобалізацію і діджиталізацію, і як це впливає на наше життя та бізнес зараз, і які зміни будуть відбуватися в майбутньому. Всі спікери - це, перш за все, практики, які щедро ділилися своїм досвідом і знаннями. Практичні кейси злетів і падінь міжнародних компаній вчать бути креативними, інноваційними, перебувати в постійному розвитку, займатися пошуком і розвитком талантів, покращувати клієнтський досвід. Всіх спікерів і присутніх в залі об'єднувало щось спільне - це лідерство, бажання рости і розвиватися, прагнення до успіху. Кожен для себе знайшов щось важливе і корисне, зробив висновки і примітки до дії.

  Дякуємо керівництву компанії за можливість вчитися і надихатися у кращих світових експертів.