До свого сторіччя компанія Tsubaki розробила ланцюги нової серії Neptune з істотно поліпшеною стійкістю до хімічного впливу, при цьому зберігаючи ті ж властивості корозійної стійкості. Спеціальне покриття не знижує міцність ланцюга, а характеристики по розтягуванню і допустимому навантаженні такі ж, як і у стандартних роликових ланцюгів. Ланцюги Neptune рекомендовані до використання у вологих умовах і в умовах, де застосовується лужне очищення. Ці ланцюги знайдуть широке застосування в харчовій промисловості, при переробці відходів, в пакувальної галузі, а також при стерилізації ПЕТ-пляшок.

Також варто відзначити, що при антикорозійній обробці поверхні ланцюгів Neptune не використовується ні агресивна речовина - шестивалентний хром, ні інші небезпечні речовини, такі як свинець, кадмій, ртуть або миш'як. Ланцюги відповідають вимогам RoHS (Директива щодо обмеження використання шкідливих речовин). Ланцюги Neptune - це дійсно екологічно чистий продукт.

Довірте компанії «Белтімпорт» найскладніші завдання, і переконайтеся, що існують рішення, про існування або ефективності яких, Ви, можливо, навіть не підозрювали! Оцініть неперевершену якість ланцюгів Tsubaki і отримаєте комплекс переваг в процесі їх експлуатації. З будь-яких питань, наші фахівці завжди до Ваших послуг!