Ось вже у 23-й раз, у першу суботу серпня, весь колектив співробітників Beltimport зібрався разом, щоб привітати один одного з прекрасним святом – Днем народження рідної компанії!

  Святкування відбулося якомога далі від міської метушні, на березі природної здравниці України, де панує гармонія та спокій. Ми насолоджувалися спілкуванням один з одним у неформальній атмосфері, веселилися від душі, згадували, як все починалося, ділилися різними історіями з життя та мріяли про майбутнє. Нашим працівникам активності не позичати, тому змагання з настільного тенісу, дартс і гіпергнучкості принесли велике задоволення. А конкурси, танцювальні батли та запис спільної пісні переконали, що креативність і гумор у наших колег – на висоті. Занурившись в атмосферу свята та веселощів, ми відпочили й душею, і тілом – купалися, засмагали на «золотому» пляжі та навіть рибалили. 

  Легкість і невимушеність вечора, щирі посмішки та наповнені радістю очі в черговий раз довели, що ми – не просто співробітники однієї компанії, ми – справжня згуртована команда, яка рухається до єдиної мети. І тут хочеться згадати вислів Стіва Джобса: «Усе велике в бізнесі ніколи не робиться однією людиною. Воно зроблене командою людей». Досягнення Beltimport – тому підтвердження.

  З моменту заснування компанія Beltimport пережила безліч подій. Бурхливо розвиваючись, ми значно розширили свої масштаби, відкрили філії у Львові, Харкові, Дніпрі, Одесі, встановили ексклюзивні партнерські відносини з великими світовими виробниками конвеєрного устаткування, відкрили свій власний збиральний цех мотор-редукторів Bonfiglioli та отримали статут BEST-дистриб'ютора, провели тисячі успішних переговорів і у багато разів збільшили кількість ключових клієнтів.

  Ми йдемо далі та в нас багато ще попереду!