Компанія Rexnord FlatTop постійно працює над інноваціями в конвеєрних ланцюгах і компонентах, щоб задовольнити підвищені вимоги до максимальної ефективності високошвидкісних ліній в харчовій промисловості, а також в процесах розливу напоїв і рідин. Результатом пошуку рішення, що задовольняє потреби ринку в переміщенні PET-ємностей на високій швидкості без змазування, став матеріал Rexnord Dry-PT™. Цей інноваційний матеріал допоможе встановити в майбутньому новий стандарт для конвеєрів.

Матеріал Rexnord Dry-PT за результатами тестування став найкращим для пластикових ланцюгів в забезпеченні необхідного низького коефіцієнту тертя на постійному рівні протягом довгого часу при переміщенні PET-ємностей, коли інші матеріали завжди показують постійне підвищення рівня тертя через певну кількість годин роботи. Яскравий колір «зелений лайм» матеріалу був обраний для кращого контролю за забрудненням конвеєра, яке може перешкоджати забезпеченню необхідних характеристик. Матеріал Dry-PT доступний для всіх поширених серій ланцюгів, що використовуються для високошвидкісного переміщення PET-контейнерів.

Звертайтесь до найближчого до вас офісу продажів компанії Белтімпорт, і ми зробимо підбір конвеєрного ланцюга з матеріалу Dry-PT для оптимальної роботи вашого конвеєра. Варто відзначити, що при використанні ланцюгів Rexnord Dry-PT спільно з направляючими Rexnord ULF буде додатково забезпечено низьке тертя між ланцюгом і профілем, зменшиться натяг ланцюга в поворотах, а також буде значно знижений шум.