Компанія Beltimport виступила спонсором профільної конференції «Механітех 2021», що відбулась 24-25 лютого у Києві. В конференції прийняли участь представники багатьох найбільших підприємств промислового сектору України – головні інженери та механіки, технічні директори, керівники та власники підприємств, а також інші професіонали широкого кола галузей – гірничодобувної, металургійної, нафтохімічної, харчової, машинобудівної, ІТ, тощо.

  На конференції Механітех 2021 виступили з доповідями технічний директор Beltimport Сергій Лаєвський та менеджер з розвитку напрямку мотор-редукторів компанії Beltimport Олександр Нечипоренко. Пожвавлений інтерес до експозиції стенду Beltimport виник недаремно – компанія представила передові зразки мотор-редукторів, а також системи очистки конвеєрних стрічок, ланцюги, замки, ковші та інші рішення для багатьох галузей промисловості.

  Команда Beltimport вдячна за співпрацю організаторам конференції Механітех 2021, а також усім учасникам – за професійне плідне спілкування, нові партнерські зв’язки та обмін передовим досвідом!