З початком воєнних дій свідомість українців значною мірою змінилась.  Зараз ми живемо зовсім іншим життям, в якому ми більше піклуємось один про одного, активно допомагаємо державі в забезпеченні ЗСУ, сумлінно сплачуємо податки та об’єднуємось заради спільної мети.  Белтімпорт разом з компанією GURTEC згуртували свої фінансові та організаційні можливості задля допомоги сім’ям, що втратили домівки внаслідок російської агресії.

  Ми надали допомогу в облаштуванні побуту та адаптації до нових умов життя сім’ям з Херсону, Харківської області, Донеччини та Маріуполя.  Родини були змушені переїхати до нових осель з причин ведення активних воєнних дій на території їх проживання, а деякі навіть пройшли полон,   втрату близьких.  Задля поліпшення їх умов життя ми закуповували харчі, медикаменти, одяг, корми для тварин, меблі, побутові прилади, мобільні пристрої для навчання та зв’язку тощо.

  Нехай ця крапля допомоги у великому морі потреб постраждалих українців підтримає бодай кілька десятків родин у налагодженні повноцінного життя. Ми пишаємось тим, що мали дотик до доброї справи.  Волонтерство стало частиною нашого буденного життя.

  Розповідаючи про проект доброчинності ми хотіли б подякувати за співпрацю німецькій компанії GURTEC в особі її керівника, Томаса Дрейєра.  GURTEC є провідним виробником конвеєрних компонентів, пропозиція якого  включає ролики, рами, шківи, очищувачі стрічок та пристрої безпеки і контролю. З 2017 року компанія входить до глобальної мережі NEPEAN - світового лідеру у галузі гірничодобувного обладнання та промислового виробництва.