Безпечний для харчових продуктів, легкий та ефективний - і це лише деякі ключові особливості нового «плаваючого» вакуумного захвату SFG від нашого партнера – німецької компанії Schmalz. Його конструкція дозволяє швидко та безпечно переміщувати крихкі харчові продукти із структурою, такі як печиво, вафлі та інші кондитерські вироби.

  J. Schmalz GmbH розробив модульний, компактний вакуумний захват для сухих харчових продуктів. Вакуумна присоска виготовлена із силікону із FDA допуском і тому може використовуватися в прямому контакті із харчовими продуктами. Завдяки м’якому та гнучкому матеріалу присоски забезпечується делікатний захват продуктів з мінімальним тиском на поверхню – це значить, що навіть нерівні поверхні покриті шоколадом можуть бути легко переміщені.

  Плаваючий вакуумний захват SFG від Schmalz включає в себе базовий корпус з підключенням стисненого повітря, яке використовується для гнучкого переміщення харчових продуктів. В корпусі також є під’єднання для випускного клапану, вакуумної присоски та фланець для робота. Компактний та легкий дизайн захвату дозволяє йому працювати на високих швидкостях в процессах сортування Ваших кондитерських виробів на конвеєрних стрічках чи на етапах упаковки продукції. У випадку необхідності, процес заміни присоски відбувається дуже швидко, без використання будь-якого інструменту. Це дозволяє запускати систему в роботу швидко та без зупинок!