18 квітня 2019 року відбулася знакова для компанії Beltimport подія — урочисто відкрито та введено в експлуатацію перший в Україні збиральний та сервісний центр мотор-редукторів Bonfiglioli

  Багаторічний досвід з продажу редукторів, величезні інвестиції та наданий компанії Beltimport статус BEST-дистриб’ютора Bonfiglioli дозволили нам досягти поставленої мети. Генеральний директор компанії Олексій Бєсєдін, технічний директор Сергій Лаєвський, комерційний директор Юрій Бердніков разом із керівником проекту з мотор-редукторів Олександром Нечипоренком офіційно відкрили нове приміщення, перерізавши червону стрічку під гучні оплески всієї команди Beltimport. Опісля урочистих промов провідними фахівцями виробничого цеху були продемонстровані всі етапи процесу збірки мотор-редуктора Bonfiglioli.

  Що ж таке BEST-дистрибуція від Bonfiglioli?

  Bonfiglioli Excellence Service Team перекладається як "Відмінна сервісна команда Bonfiglioli​". Це унікальна система дистрибуції та локальної ліцензійної збірки редукторів, яка вже зарекомендувала себе у більш ніж 40 країнах світу. А віднині й українські підприємства зможуть на власному досвіді відчути всі її переваги. Основне завдання BEST - стати ближче до клієнта та у повній мірі задовольнити його потреби. Успішність такої системи дистрибуції підтверджується цифрами - у 2018 році група Bonfigliol​i, яка є найбільшим в Італії виробником редукторів, реалізувала своєї продукції більш ніж на 900 мільйонів євро та ввійшла у ТОП-3 виробників редукторів у світі! 

  Власний збиральний та сервісний центр Bonfiglioli​ є важливою складовою стратегічного розвитку Beltimport.​ Ми робимо все, щоб результат відповідав очікуванням наших клієнтів і, навіть, перевершував їх, пропонуючи ряд унікальних можливостей:

  • постачання редукторів практично будь-якого передавального числа для моторів потужністю 0,09 - 45 кВт прямо з власного складу,
  • оперативний підбір та постачання мотор-редукторів при екстреній необхідності,
  • постачання запасних частин до редукторів із широкого складського асортименту, 
  • гарантійне та постгарантійне сервісне обслуговування редукторів​,
  • кваліфіковані інженерні консультації та супровід.

  Безумовно, створення нового збирального та сервісного центру Bonfiglioli​ – це результат кропіткої праці й професіоналізму команди Beltimport, і звісно, довіри з боку наших клієнтів.

  Хочете побачити на власні очі як "народжуються" редуктори - ласкаво просимо до Beltimport!​