Шановні Партнери! Раді повідомити Вам, що з початком наступного місяця, наша компанія запускає блок онлайн навчання для своїх клієнтів та тих, хто бажає підвищити свій рівень технічних знань. Тренінги будуть проводитися висококваліфікованими спеціалістами у своїй сфері. На кожному тренінгу, у найбільш активних та зацікавлених учасників буде можливість отримати приємний подарунок.

  Далі Ви знайдете теми та розклад проведення вебінарів:

  • 9 червня об 11:00 – Чому планетарний редуктор – оптимальне рішення для механізмів з низькими обертами?

Планетарний редуктор – прогресивне та ефективне рішення багатьох задач в приводній техніці, дуже популярне в країнах з розвинутим машинобудуванням. В чому ж його секрет? Як важкий та габаритний редуктор можна замінити на компактний та більш вигідний планетарний механізм? Відповіді на ці та інші питання – в даному тренінгу.

  • 16 червня об 11:00 – Як обрати якісний мотор-редуктор: на що звернути увагу?

Сьогодні на ринку України з’явилась велика кількість постачальників імпортних мотор-редукторів. Багато редукторів мають однакові номінальні параметри, водночас  рівень цін має значні відмінності. Менеджери з продажу наввипередки хвалять свої продукти. Як з цим усім розібратися? Як зрозуміти, який саме редуктор спроможний справно працювати протягом багатьох років, а який розрахований лише на гарантійний термін та подальшу заміну? Відповіді на ці запитання, без згадування назв та торгівельних марок – в нашому тренінгу.

  • 23 червня об 11:00 – Як збільшити період експлуатації редуктора?

Якісний редуктор провідних світових виробників здатен забезпечувати надійну та стабільну роботу Вашого обладнання, а, можливо, і цілого підприємства. Ми поділимося своїм досвідом про те, як збільшити термін експлуатації цього важливого, недешевого та часто занадто навантаженого механізму.

  По закінченню тренінгу кожен учасник отримає сертифікат про проходження навчання по кожній темі - окремо. Найближчим часом ми надамо Вам посилання для реєстрації участі в тренінгах.

  Міцного Вам здоров’я та наснаги!