Шановні партнери,
Раді повідомити Вам, що компанія «Белтімпорт» не тільки повторно підтвердила відповідність нашої системи управління якістю вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015 у відношенні дистрибуції конвеєрних та привідних елементів, але й розширила сферу сертифікації. Відтепер, дія сертифікату розповсюджується на усі виробничі процеси «Белтімпорт» - від виготовлення ременів та конвеєрних стрічок до збирання редукторів.

  Аудит проводив світовий лідер у сфері інспекційних послуг, експертизи, випробувань та сертифікації – компанія SGS (Швейцарія). За висновками інспекції, аудиторами були окремо озвучені позитивні спостереження в таких аспектах, як:

  • Розширення виробничих потужностей;
  • Відмінна робота з рекламаціями;
  • Гнучкі та ефективні зміни бізнес-процесів, пов’язаних із заходами протидії ризикам, пов’язаних зі світовою пандемією COVID-19;
  • Неухильний ріст рівня професіоналізму та підготовки персоналу;
  • Орієнтування на потреби клієнта;
  • Членство компанії в європейських асоціаціях.

  Тим самим, ще вище піднята планка в конкурентній боротьбі і, якщо Ви – лідер, по-іншому не можна. Ми стали ще вимогливішими до себе, більш відповідальними та безпечними з точки зору будь-яких ризиків для бізнесу та для наших клієнтів. Для нас дійсно важливі успіхи наших партнерів, і ми готові докладати ще більше зусиль та вміння, аби бути важливою складовою і у Вашому лідерстві. Завдяки надійним та ефективним рішенням, якісним та інноваційним продуктам, першокласному обслуговуванню та вчасним поставкам, ми цього досягаємо. Досягаємо вже тут і зараз! Та продовжимо рухатись далі.