В кінці березня в Києві відбувся технічний тренінг для співробітників відділів продажів Beltimport фахівцями компанії Bonfiglioli. Таке навчання ознаменувало старт нового етапу співробітництва між нашими компаніями. Гостями від Bonfiglioli були Carlo Rondelli - директор з продажу через дистриб'юторів і Fabio Bosco - регіональний менеджер з продажу.

  Ми намітили цілий ряд спільних кроків по зміцненню позицій в Україні продукції Bonfiglioli, яка є безумовним лідером на італійському ринку мотор-редукторів і знаходиться на п'єдесталі переможців серед всіх інших виробників, в рамках світового масштабу. Найширший асортимент, висока якість продукції, а також всесвітня павутина дистриб'юторських і сервісних центрів - відмінні риси Bonfiglioli. І на цьому тлі ціна на продукцію топ-якості, мабуть, найпривабливіша в своєму класі. Як результат - рекордний оборот групи Bonfiglioli в 2016-му році, який склав 0,8 мільярда Євро.

  Співробітники «Белтімпорт» отримали можливість в рамках навчання пройти спеціальні кейси по особливостям нестандартних застосувань, що дозволить по-новому поглянути на можливості вирішення завдань (а, можливо, і проблем) у наших клієнтів.