У червні в нашому головному офісі фахівцями компанії REPA (Нідерланди) - директором з продажу Мартіном де Конінгом і керівником досліджень і розробок Яном Кройзеном - був проведений тренінг для співробітників відділів продажів Beltimport. Компанія REPA conveyor equipment виробляє різні види роликів і роликоопор високої якості.

  Ролики Repa відрізняє мінімальний опір обертанню, широкий діапазон розмірів (до 2м в діаметрі і до 6м по довжині), низький відсоток браку (0,3%), спеціальні інноваційні розробки конструкції опор, високоякісні безконтактні ущільнення. Також в асортимент пропозиції входять спеціальні системи позиціонування стрічки на конвеєрі, оснащені конічними роликами і можливістю реверсивного руху.

  Співробітники «Белтімпорт» в ході навчання отримали знання не тільки з технічних особливостей продукції, але і по ефективному проведенню процесу продажів, що дозволить запропонувати нашим клієнтам кращі світові рішення для складних завдань у транспортуванні сипучих вантажів в максимально короткі терміни.