5 серпня 2006 року в Україні відзначалася грандіозна подія - фірмі "Белтімпорт" виповнилося 10 років! Ми дякуємо усім нашим партнерам, хто був з нами усі ці роки. Дякуємо за те, що довіряєте нам! Ми, у свою чергу, і далі будемо намагатися бути для Вас надійними партнерами у області якісних приводних та конвеєрних елементів. Ми докладемо усі зусилля, щоб наші стосунки були максимально ефективними и приємними.
Ну, а 5-6 серпня весь колектив "Белтімпорт" зі своїми родинами, разом із працівниками філіалів, святкували свій ювілей в одному з розкішних заміських клубів біля Києва. В оточенні чудової природи, корабельних сосен, нам вдалося зробити наше свято незабутнім. Був святковий банкет, с найкращими блюдами української кухні.

Одною з родзинок свята був його ведучий - відомий артист Володимир Ямненко ("Золотий гусак").

Були виступи різних артистів - з нами були ансамбль української пісні "Будьмо" та народна артистка України Світлана Дамидюк, учасники "Ігор Патріотів", циркові артисти та інші.

Багато веселих конкурсів з розіграшами цінних призів нікого не залишили байдужим.

Ну, а на наступний день, пиво, басейн і змагання по стрільбі з луків та арбалетів були чудовим доповненням до незабутнього свята.

Белтімпорт в черговий раз довів, що ми вміємо не тільки гарно працювати, але й якісно відпочивати.

Ми - команда професіоналів, яка пишається своїми досягненнями і своїм колективом!

НАМ 10 РОКІВ!!!!!!! ЯКНАЙШВИДШЕ ПОЗДОРОВЛЯЙТЕ НАС!!!!! Краще пізно, ніж ніколи !!!