Ми не припиняємо пишатися тим, що Beltimport є партнером видатної італійської компанії Bonfiglioli. Бонфігльолі – це провідний італійський розробник та виробник мотор-редукторів з оборотом мільярд євро і шістьма десятками складальних центрів по всьому світу.

  Із запуском власного ліцензованого складального та сервісного центру Белтімпорт став амбасадором італійської якості, досвіду та компетенцій Bonfiglioli на території України. Але як же Бонфігльолі може гарантувати однакову якість своєї продукції у всьому світі, в тому числі і в Україні?

  Якщо коротко, то:

  1. Запровадити єдиний стандарт якості.
  2. Забезпечити його дотримання.

  І саме для виконання цих умов у Bonfiglioli розробили власну збірку критеріїв якості з більш ніж двохсот пунктів для своїх BEST-дистриб’юторів. А перевіряти виконання цих правил уповноважили незалежний італійський сертифікаційний орган - TUV.

  У листопаді цього року настала черга перевірки і компанії Белтімпорт. Звичайно, ми готувались і хвилювались, так як серйозна зарубіжна інспекція – це новий досвід для нас. Але внутрішня впевненість не полишала, оскільки все, що ми робимо всередині нашої компанії, відповідає головному постулату якості – роби добре, навіть якщо ніхто не бачить. І нам було неймовірно приємно отримати від суворих іноземних аудиторів неформальне резюме, що рівень нашого виробничого центру вище середньостатистичного європейського. Окрім виробництва, аудит також торкався системи менеджменту якості, організації роботи відділу продажу, сервісу, складу, захисту навколишнього середовища – практично кожного компоненту, необхідного для ефективної, безпечної та якісної роботи. Навіть корпоративну їдальню аудитори не обійшли увагою і поставили відповідну галочку smile.

  Наша внутрішня впевненість у тому, що ми все робимо правильно, була підтверджена аудиторами. Beltimport пройшов перевірку та отримав сертифікат про відповідність високим стандартам виробника Bonfiglioli.

  Якість наших редукторів гарантовано!