Шановні наші партнери, клієнти та ті, хто планує ними стати,

у зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в Україні, та в місті Київ зокрема, ми змушені змінити з 31.03 порядок відвідування всіх, без виключення, приміщень «Белтімпорт» сторонніми особами.

  Відтепер, відвідування можливе лише за умов:

  1. Попереднього погодження свого візиту з відповідальним співробітником «Белтімпорт»
  2. Наявності засобів індивідуального захисту у відвідувача (вдягнена на обличчя маска, з класом захисту не нижче FPP2, одноразові рукавички)
  3. Обов’язкового використання знезаражувальних антисептичних засобів, розташованих при вході до всіх приміщень «Белтімпорт»

  Всі товари можуть та мають бути відвантажені нашою логістичною службою за Вашою адресою за допомогою наших партнерських експедиторських компаній.

  Отримання товару на нашому складі може бути здійснено виключно для аварійних випадків та супроводжуватися виконанням вищезазначених умов. При цьому видача товару буде відбуватися безконтактним способом.

  Всі особи, які не погодять заздалегідь свої візити або не дотримаються правил індивідуальної безпеки (зокрема, без одягнутих масок та рукавиць), не зможуть бути допущені на територію компанії «Белтімпорт».

  Ми просимо Вашого розуміння того, що безпека наших співробітників та партнерів є вищим пріоритетом компанії та, крім того, ми зобов’язані забезпечити безперебійність поставок необхідної продукції підприємствам країни, в тому числі і критично важливим для функціонування держави в період глобальної пандемії.

 Розраховуємо на Вашу підтримку та впевнені, що разом ми упораємось з найскладнішими викликами.