У вересні 2017 року у Словаччині відбулася зустріч BEST-дистриб'юторів Bonfiglioli -світового лідера, що входить в так звану «велику четвірку» виробників мотор-редукторів.

  Словаччина була обрана місцем зустрічі в цьому році не випадково. Адже тут розташована найбільша в Європі фабрика з виробництва великогабаритних редукторів. Учасники зустрічі (40 компаній з різних країн світу) змогли детально познайомитися з усіма стадіями і нюансами підготовки, виробництва, контролю і відвантаження продукції, виробленої у Bonfiglioli Slovakia.

  Дистриб’юторська мережа грає найважливішу роль в стратегії розвитку Bonfiglioli і успіху цього бренду на світовому ринку. Тому, на зустрічі багато уваги було приділено злагодженій роботі всієї команди BEST-дистриб'юторів разом з виробником. Знання бізнес-процесів наших клієнтів в більшості існуючих галузей і можливість ділитися інноваційним досвідом - запорука подальшого успіху Bonfiglioli.

  Вперше на зустріч була запрошена і делегація «Белтімпорт», як знак успішного просування продукції Bonfiglioli на українському ринку. Наша компанія була офіційно прийнята в велику родину BEST-партнерів Bonfiglioli. Статус BEST (Bonfiglioli Excellence Service Team) говорить про те, що дистриб’ютор здійснює локальну збірку редукторів, у відповідності з жорсткими нормами і стандартами, за ліцензійною угодою з Bonfiglioli. Белтімпорт поки має проміжний статус - BEST Easy, що говорить про можливість часткової збірки нами редукторів Bonfiglioli в Україні. Але ми не стоїмо на місці, розвиваємося, інвестуємо в обладнання, співробітників, програмне забезпечення та вже зараз готові Вам запропонувати спеціальні рішення для різних застосувань, заснованих на найвищій якості, багаторічному досвіді, інженерних знаннях і ноу-хау.