У Белтімпорт є партнер, якістю продуктів якого ми пишаємось, без застережень, бо це – еталон!

  І це – японська компанія Tsubaki. Майже кожен четвертий метр роликових ланцюгів в світі вироблений саме у Tsubaki!

  Так ось, 03 вересня європейське відділення Tsubaki, у нідерландському місті Дордрехт, святкувало 50-річчя свого заснування! Наша співпраця почалась у 2006-му і з того часу вже дуже багато українських підприємств змогли оцінити якість та надійність продуктів Tsubaki. Крім того, ми хочемо зазначити, що саме в Tsubaki Europe працює ціла команда дивовижних людей, які за ці роки  стали не тільки партнерами, але й друзями. Коли до України прийшла біда, Tsubaki одними з перших простягнули руку допомоги. Ми дуже дякуємо команді Tsubaki Europe за щиру підтримку України та українців – справами, грошима, речами та думками. Незважаючи на певні ризики, Tsubaki не змінили умови постачання для України після початку військової агресії росії, ба більше, миттєво зупинили весь бізнес з росією, не дивлячись на величезні контракти та контролюючи неможливість постачання туди своїх продуктів через «треті країни». Тому, Tsubaki – це не тільки про технології, про інновації, про неймовірну якість, але й про людей.

  Вітаючи наших партнерів та друзів з ювілеєм, ми бажаємо їм довгих років світового та європейського лідерства, продовжувати створювати та диктувати галузеві стандарти. Ми впевнені, що саме поєднання технологій та турботи про людей допоможуть Tsubaki вийти переможцем з будь-яких світових кризових явищ.

  На жаль, керівництво Белтімпорт не змогло особисто взяти участь у ювілейному святкуванні Tsubaki, але наше молодше покоління гідно представило подарунок з побажаннями президенту Tsubaki Europe Франку Росмолену, всій родині Tsubaki та запрошеним партнерам.  Спеціально зроблена до ювілею Tsubaki тарілка з унікальним Петриківським розписом (включено до списку спадщини ЮНЕСКО) від видатного митця цієї справи, сподіваємось, зможе прикрасити затишний офіс Tsubaki та служити нагадуванням про партнерство та дружбу між Белтімпорт та Tsubaki, України та Нідерландів. Знаємо, що святкування, яке проходило в стилі «Дикого Заходу», було з розмахом та багатьма сюрпризами і, як завжди, відзначалось креативністю та увагою до різноманітних деталей. Ми вже  скучили за особистим спілкуванням з партнерами наживо та мріємо про сумісні заходи після нашої перемоги!

  Довгих та щасливих Вам років, друзі з Tsubaki-Team!