Коли народилася компанія Белтімпорт, то її першим партнером став найвідоміший в світі виробних приводних пасів та трансмісій - компанія Optibelt з Німеччини. 25 років тому команда продавців Белтімпорт вперше відвідала м. Хекстер в Німеччині: пройшла технічне навчання; подивилась, як само народжуються різноманітні типи пасів; познайомилась з людьми, з якими, як виявилось згодом, нас будуть пов’язувати десятиріччя плідної співпраці, багато десятків візитів один до одного, спілкування поза бізнесом та ін. Але наш довгий шлях еволюції ринку пасів в Україні, до якої ми сумісно з Optibelt доклали багато зусиль, - це лише маленька частка історичного шляху Optibelt на часовій шкалі.

  В ці дні Arntz Optibelt Group святкує 150-річчя!!! Сьогодні важко усвідомити, що стоїть за цими цифрами та уявити, скільки всього довелося вкласти партнерам, щоб через такий поважний час зберігати лідерство у світі. В 1872 році компанія, заснована Емілем Арнтцем налічувала лише 10 співробітників та виробляла гумові нитки та технічні гумові вироби. В 1948-му році, був вироблений перший клиновий пас, під маркою Optibelt. Саме ця назва в світі приводних пасів є символом якості, надійності та неперевершеності! Сьогодні Arntz Optibelt Group налічує 2400 співробітників більш ніж в 30 країнах, має 8 заводів в самих різних куточках світу: в Німеччині та Китаї, в Румунії та Північній Ірландії. Але де б не був вироблений пас, якщо він вироблений у Optibelt, це свідчить про безумовну якість та довготривалий термін його роботи.

  Ми дуже раді привітати наших дорогих партнерів з Optibelt з ювілеєм та хочемо побажати гідно пройти чергові кризові явища в світі! Впевнені, що Ваші цінності та досвід допоможуть стати ще потужнішими! Дякуємо Вам окремо за підтримку України в нашій боротьбі з агресором та за те, що Ви принципово закрили Ваш бізнес в росії, незважаючи на всі попередні успіхи там. Довгих та щасливих Вам років, Optibelt!