На початку листопада Белтімпорт відвідав один з провідних інженерів виробника редукторів Bonfiglioli, Andrea Lottini. Містер Лоттіні знаменитий тим, що протягом 20 років налагоджує і оптимізує виробничі процеси на всіх заводах компанії Бонфігліолі. Цю людину можна назвати втіленням виробничого досвіду Bonfiglioli, адже він досконально володіє технологіями виготовлення від черв'ячних до планетарних типів редукторів. Так як ми вирішили з самого початку все робити правильно, ми переконали Андреа відшукати в його надщільному графіку кілька днів для відвідування нашого нового збирального центру і практичного навчання наших фахівців.

  Під час візиту Андреа Лоттіні, під його пильною увагою і контролем, наші фахівці зібрали кілька мотор-редукторів різних типів і розмірів. Велика увага була приділена, здавалося б, дрібницям і тонкощам, володіє якими далеко не кожен, але які можуть істотно продовжити термін життя редукторів.

  Окремо слід відзначити закоханість наших друзів-італійців в свій продукт і фанатичну відданість якості, адже кілька разів наш колега просив звертатися з редуктором «дбайливо, як з дитиною». Варто відзначити, що всі присутні пройнялися його натхненням і пристрастю, і почерпнули частинку інженерної філософії від земляка Леонардо да Вінчі.

  Як підсумок, Андреа залишився задоволений побаченим, ми прийняли його поради, які дозволять нам стати ще швидше, якісніше і ефективніше. І все це - для досягнення ще кращих результатів наших замовників!