В житті і розвитку нашої компанії досягнута нова вершина. «Белтімпорт» офіційно отримав новий статус - BEST-дистриб’ютор Bonfiglioli !!!

  Відбулася ця подія у В'єтнамі, під час зустрічі керівництва Bonfiglioli і всіх BEST дистриб’юторів світу. BEST (Bonfiglioli Excellence Service Team) - знак високої довіри з боку найбільшого італійського виробника мотор-редукторів, результат важкої та злагодженої роботи нашої команди, досвід фахівців «Белтімпорт», а також розуміння проблем виробництв в більшості галузей промисловості та сільського господарства. Що це дасть нашим клієнтам? Про це Ви дізнаєтеся вже дуже скоро!smile Зараз ми над цим працюємо, не покладаючи рук. Але всьому свій час. Залишилось вже зовсім трохи!smile

  А у В'єтнамі, де нам показали всі можливості нової сучасної фабрики Bonfiglioli, було спекотно, незвично і весело!smile  Що вразило найбільше? Мабуть, незліченна кількість моторолерів в місті Хошимін (Сайгон) і квест від Bonfiglioli, в якому команди змагалися у виконанні різних завдань по всьому місту, включаючи продаж поп-корну на центральному ринку Сайгона. Наша команда (Україна-Польща-Чехія-Італія -Швеція) не змогла виграти головний приз, але ми отримали щось більше - емоції в'єтнамських школярів на благодійному обіді, де їм були передані зібрані нами велосипеди.

  У виробництві редукторів і двигунів мережа дистриб’юторів Bonfiglioli - без перебільшення, найбільш потужна, професійна і розгалужена мережа в світі. А якщо у Вашій країні є BEST- дистриб’ютор, то Ви маєте право розраховувати і на зовсім інший рівень і та оперативність сервісу. І, звичайно ж, були приємними слова президента компанії - Sonia Bonfiglioli, сказані на зустрічі, про роль усіх присутніх в успіху компанії.