В часи високої турбулентності надзвичайно приємно отримувати визнання від своїх партнерів. Це завжди додає нових сил та наснаги, щоб рухатися ще швидше та впевненіше.

  З гордістю приймаємо сертифікат від компанії Forbo Movement Systems про те, що вже другий рік поспіль Белтімпорт став найкращим дистриб’ютором Forbo на території EMEA (Європа, Близький Схід та Африка). Цю гарну новину нам нещодавно повідомив директор з експорту та дилерської мережі Forbo пан Себастьян Фрітц (Sebastian Fritz), який висловив свою вдячність за співпрацю та отримані результати, особливо протягом останніх років.

  Компанія Forbo Movement Systems – виробник конвеєрних та технологічних стрічок, модульних пластикових стрічок, пласких привідних та зубчатих поліуретанових пасів. Сторічний досвід виробництва, сучасні технології та висока якість продукції вивели Forbo у світові лідери в своїй галузі.

  Успіх, якого досягнув Белтімпорт, не є випадковим. Навпаки, це результат тяжкої та наполегливої праці протягом багатьох років. З Siegling (назва компанії Forbo Movement Systems до 2001 р.) ми співпрацюємо з 1998 року. За цей час ми доклали значних зусиль, щоб стати лідерами в своїй галузі. Зокрема, зроблені значні інвестиції у виробничі потужності, інвестовано багато часу та матеріальних ресурсів у навчання та «озброєння» інженерної та сервісної служби. За довгі роки діяльності Белтімпорт допоміг вирішити безліч складних питань клієнтів та партнерів, тим самим здобувши повагу та довіру.

  Ми завжди прагнемо вдосконалення, постійного розвитку та не плануємо зупинятись на досягнутому!