Белтімпорт з 2016 року є єдиною українською компанією, що входить до Європейської Асоціації Дистрибуторів Приводних Елементів (EPTDA), до якої належать близько 240 найвідоміших компаній-виробників та найпотужніших дистрибуторів.

Щороку ми зустрічаємось в різних містах Європи, цьогоріч конвенція EPTDA відбулась в індустріальній столиці Швеції – Гетеборзі, місті, де розташовані головні офіси Volvo, Saab, Astra Zeneka, Ericsson, Hasselblad, ESAB та ін.

370 делегатів з більш ніж 30 країн регіону EMEA майже 3 доби були разом з ранку до ночі.

У Белтімпорт було призначено і проведено 20 офіційних зустрічей -  як з існуючими партнерами, так і з тими, з ким можлива колаборація в майбутньому.

В бліц-режимі ми встигали підбити підсумки співпраці, поділитись новинами, домовитись про нові фокусування чи привілеї.

Але впродовж конвенції нетворкінг відбувався щохвилинно - на сніданках та кавабрейках, в ліфтах, під час ланчу чи сумісних вечірніх заходах.

«EPTDA – це унікальний формат, – зазначає CEO Белтімпорт Олексій Бєсєдін, – лише тут ти можеш неформально поспілкуватися за келихом вина одночасно з більшістю керівників найвищої ланки провідних виробників та компаній, що працюють у бізнесі приводних елементів. І це зближує та будує взаємну довіру краще, ніж сотні електронних листів.»

CPO Белтімпорт Алла Почтова додає: «Під час спілкування з партнерами ми підкреслювали, що український бізнес докладає неабияких зусиль, щоб не тільки виживати, а й розвиватись. Хоча наша буденна реальність – це щоденні повітряні тривоги та обстріли, катастрофічний брак кадрів, нестача електрики,  проте навіть в таких умовах українські компанії залишаються надійним партнером.

А наші постачальники – надійний тил та підтримка, і ми разом повинні бути достатньо сильними, щоб відновити стійкий мир в Європі. Лише це дасть надію на краще майбутнє для нас та наших дітей».

Наш візит до Гетеборгу виявився плідним: ми не лише зміцнили відносини з постійними партнерами, вдала співпраця з якими є основою наших успіхів та з якими за довгі роки ми вже стали добрими друзями,  але й маємо нові знайомства, нові домовленості, нові перспективні проекти.

Отож продовжуємо працювати та сподіваємось зустрітись в наступному році!