Обмін інформацією, думками та ідеями надзвичайно важливий в сучасному світі. З часу набуття членства в асоціації виробників та дистриб’юторів привідних компонентів (EPTDA) в 2016 році, Beltimport не пропустив жодної щорічної конференції, адже це завжди можливість зустрічі та нетворкінгу з професіоналами індустрії привідних технологій та технологій руху (PT/MC), виступи цікавих спікерів і просто приємне, неформальне спілкування лідерів галузі.

  Кожного року в новому місці, керівники компаній провідних виробників та найбільших дистрибуторів зустрічаються разом, щоб обговорити питання як двосторонніх відносин, так і глобальних викликів, послухати доповіді та прогнози найкрутіших аналітиків, взяти участь у формуванні стратегічних інсайтів для керування успішним бізнесом, домовитись про ексклюзивні умови з існуючими партнерами або зустрітися і пошукати можливості з новими.

  Цього разу щорічна конвенція EPTDA відбувалася в Амстердамі. Під одним дахом зібрався топ-менеджмент більш, ніж 300 компаній з 33 країн. Як і раніше, Україна на цьому заході була представлена лише однією компанією – Beltimport. Директор з закупівель компанії Алла Почтова не тільки провела кілька десятків офіційних та неофіційних зустрічей, але й постійно була в центрі уваги, відповідаючи на запитання, які зараз цікавлять багатьох: «Як насправді зараз живеться в Україні?», «Що думають українці про закінчення війни?», «Чим світові виробники можуть допомогти українському бізнесу або тим, хто страждає?» та ін.

  Ось який відгук маємо від Алли Почтової:

«Для нас щорічна конвенція EPTDA – це G20 нашої галузі, де після всього ми усвідомлюємо, що Beltimport, як українська компанія, вже давно є частиною європейської сім’ї в світі приводних елементів та контролю руху, і ми впевнені,  що Україну також чекає повноцінне приєднання до країн Європейського Союзу вже незабаром. Ми щиро в це віримо і докладемо всіх зусиль на своєму шляху, щоб втілювати в Україні найкращий європейський досвід, щоб доносити нашим європейським колегам вимоги українського ринку, виходячи з реалій сьогодення, та наближати нашу спільну Перемогу!»

  Сказати, що цей захід від EPTDA корисний – це применшити його важливість. Дякуємо організаторам та учасникам!