Белтімпорт отримав від провідного виробника м’яса птиці у Європі – компанії МХП, пропозицію підписати спільний меморандум. Цьому передувало отримання Белтімпорт статусу партнера МХП згідно спеціальних критеріїв, що ґрунтуються на надійності та багаторічній успішній історії співпраці. Ми з впевненістю прийняли пропозицію підписати меморандум – його текст і дух повністю відповідають нашим цінностям та прагненням. Цей документ є спільним наміром партнерів будувати подальшу плідну співпрацю на основі порядності, доброчесності, інноваційності та високих стандартів якості.

  Спільні цінності і принципи забезпечують партнерам гарантії безпеки та довіри, мінімізують ризики, створюючи ефективне та сучасне бізнес-середовище не тільки для самих партнерів, але і на національному ринку в цілому. Адже інтеграція до глобального бізнесу потребує відповідності багатьом стандартам та нормам, прозорості та відповідальності.

  Для нас не лише честь бути надійним партнером МХП, але і особистий мотив до постійного  розвитку та вдосконалення власних бізнес-процесів, системності та ефективності.

  Ми постійно прагнемо бути ще кориснішими та гнучкими для наших клієнтів, відповідати найбільш сучасними і технологічними рішеннями на їх запити та потреби.

  Дякуємо нашому партнеру компанії МХП за довіру та глибоко цінуємо нашу співпрацю!