Отримали вітання з нагоди XXV-річного ювілею Белтімпорт від наших добрих партнерів та друзів –найкращого в світі виробника ланцюгів, обгонних муфт та ін. – компанії Tsubaki. Особисті вітання надійшли від президента європейського підрозділу пана Франка Росмолена, а унікальна кераміка ручної роботи всесвітньо відомих делфтських майстрів буде тепер прикрашати наш офіс, нагадуючи про друзів з Нідерландів.

  Поряд буде розташована пам’ять про друзів з Японії – кераміка, подарована президентом Tsubaki,  з їх квітучим символом (Tsubaki в перекладі – це японська камелія), виготовлена також вручну технікою Shippo.

  Ми працюємо з Tsubaki з 2006-го року, і це партнерство стало квінтесенцією шляху Beltimport із забезпечення підприємств України якісними приводними та конвеєрними елементами. Оскільки до цього ми працювали з багатьма відомими конкурентними виробниками, повірте, нам є з чим порівняти! З тих пір ми разом з Tsubaki реалізували безліч крутих проєктів, і нам безумовно є чим пишатись. Сьогодні нам вдалося зробити цей бренд №1 і в Україні. Тим часом п’ятеро наших співробітників у різні роки відвідували всі заводи Tsubaki в Японії та на власні очі могли бачити, як народжуються легендарні продукти та височенну культуру виробництва.

  Ми дякуємо партнерам, нам дуже приємно! І ми вкотре упевнюємось, що бізнес – це не завжди про обороти, плани та боротьбу. Бізнес – це, в першу чергу, люди, і нам пощастило мати таких партнерів, в компанії яких кожен – це особистість.

Дякуємо Frank Rosmolen, Peter de Blok, Antoin Wilmer, Martynas Zaleckis, Willy Oosterling-Vriens, Tomoki Adachi, Herman de Jong, Denis Billet, Johan Koopmans та багатьом іншим колегам з Tsubaki Team!

Дякуємо і нашому великому другу Shuichi (Marky) Masuda, який того року пішов від нас і який дуже багато зробив для партнерства та успіху Beltimport та Tsubaki.

Для нас честь та привілей бути Вашим партнером, і ми пишаємось нашою дружбою!

Дякуємо за Ваші вітання!