Наш партнер, компанія Bonfiglioli - один з найбільших у світі виробників високоякісних редукторів і моторів. Якщо ми скажемо, що, можливо, Bonfiglioli виробляє найкращі черв'ячні редуктори в світі, то це буде не шаблонною фразою, а нашим особистим переконанням. Причина проста - імпортне обладнання наших замовників буквально «всіяне» черв'ячними редукторами Bonfiglioli, і дивлячись на шильдики, ми з неприхованою гордістю виявляємо, що черв'ячні редуктори Bonfiglioli бездоганно працюють по вісім-десять років!

  Цікавим є той факт, що черв'ячний редуктор багатьма клієнтами сприймається як витратний матеріал, на якому прийнято економити - встановлюються дешеві редуктори, які, як наслідок, регулярно змінюються. Чи є тут економія, які витрати компанія несе при замінах, які організаційні клопоти виникають при кожній новій закупівлі комплектуючих і як усе це пов’язано з низькою рентабельністю виробництва - пропонуємо поміркувати вам.

  Черв'ячний редуктор - це відмінне рішення, коли потрібно отримати недорогий компактний привод невеликої потужності. Як і всюди, важливу роль для його правильного застосування відіграє коректний підбір, при якому необхідно враховувати ряд специфічних особливостей черв'ячного редуктора - самогальмування, ККД, характер навантажень тощо.  

 Для задоволення попиту вже існуючих споживачів Bonfiglioli, а також для швидких поставок новим замовникам, бажаючим оцінити переваги експлуатації черв'ячних редукторів Bonfiglioli, компанія Beltimport організувала складський комплекс черв'ячних редукторів з можливістю їх великовузлової збірки за ліцензією Bonfiglioli для надання замовнику редукторів практично будь-якої потрібної конфігурації в короткий термін. І ця можливість - ще одна перевага, яку ми отримуємо і пропонуємо нашим замовникам завдяки співпраці з Bonfiglioli. Перевага полягає в ретельно продуманій можливості модульної збірки, яка виключає порушення заводської конструкції і втручання в неї фахівців, що виконують збірку.

  Суть великовузлової збірки полягає в наступному:

  1. Ми отримуємо на склад закритий редукторний блок, виготовлений на заводі в Італії, 100% -во протестований на правильність передавального числа, повну герметичність корпусу і коректний рівень мастила.
  2. Все, що нам потрібно для збірки необхідної Вам конфігурації, - це вставити необхідну втулку і прикрутити фланець, щоб зробити можливим приєднання необхідного Вам мотору.
  3. Але це ще не все! Ми володіємо можливістю:
  • встановлювати цілісний вхідний і вихідний вал
  • встановлювати вхідні (під нестандартні мотори, B5, B14) і вихідні фланці
  • комплектувати редуктори моментними важелями
  • встановлювати циліндричну ступінь і пропонувати циліндрично-черв'ячні редуктори
  • з'єднувати два і більше черв'ячних редукторів і отримувати передавальні числа порядку 10 000.

  Усі використовувані компоненти також виготовлені на заводі Bonfiglioli в Італії.

  І все це - зі складу!

  Залишається лише додати, що основний модельний ряд черв'ячних редукторів Bonfiglioli виконаний в універсальному корпусі і може приймати будь-яке монтажне положення, і для кожного редуктора ми маємо відповідний запас електромоторів.