«Наші діти – це найбільше щастя, радість і наше майбутнє! Саме вони є невід'ємною частиною кожної сім'ї» – ці слова ми можемо сміливо сказати й про наші філії, які разом складають одну велику родину під назвою Beltimport. Кожна із них по-своєму особлива, проте така близька духом і рідна серцю!

  7 вересня 2019 року відбулося святкування 15-річчя Дніпровської філії – найстаршої "доньки" Beltimport, очільником якої є Олег Лисанський. Щиро вітаємо весь колектив із Днем народження! Пишаємося тим, що цей ювілей ми зустрічаємо на хвилі значних успіхів: рекордні показники діяльності, найбільші за весь час існування філії проекти, високий рівень довіри – це досягнення та унікальні надбання для компанії, які були б неможливі без вас – талановитого та досвідченого колективу, дружньої та міцної команди. Завдяки професіоналізму та лідерським якостям Олега, зразковій дисципліні, злагодженій командній роботі, вмінню разом долати всі труднощі та перешкоди – ви переконливо йдете до своєї мети. Ми з упевненістю можемо сказати, що ваша праця й завзятість, ваш творчий і професійний потенціал – один із головних стратегічних ресурсів нашої компанії.

  Щоб привітати колег, до Дніпра приїхала ціла делегація співробітників головного офісу компанії, а також керівники Львівського, Одеського та Харківського філіалів. Святкування проходило у затишній атмосфері, на базі заміського готельно-ресторанного комплексу, що розташований на березі річки. Окрім мальовничої природи, гості мали змогу насолодитися відпочинком біля басейну, пограти у теніс на професійному корті, пінг-понг, порибалити та, навіть, поплавати на каяках чи сап-бордах. Святковий вечір супроводжувався смачною вечерею, запальною музикою, танцями та співами під гітару в дружньому колі колег.

  Святкування Дня народження відбулося на славу! Позитивні емоції та яскраві враження ще довго будуть надихати нас на роботу. Дніпровська філія, щиро дякуємо за те, що ви є частиною родини Beltimport! Вперед, до нових перемог!