Шановні партнери,

Белтімпорт приєднався до кампанії DO NOT sponsor murder з бойкотування російських та білоруських товарів та закликає своїх партнерів повністю зупинити бізнес з країнами - агресорами.

  Російські військові щодня вбивають українців, а білоруська влада виступає співорганізатором війни. Кожен день війни коштує сотні життів українців та мільйонні витрати для світової економіки. Кожен день війни посилює економічну та продовольчу кризу та руйнує звичний уклад життя людей в багатьох країнах світу.

   Україна є одним з основних постачальників зернових, зернобобових та олії у світі. Проте зараз Україна замість проведення посівних робіт, проводить мобілізації, риє окопи, боронить міста та села, бо не може дозволити окупанту занапастити себе та світ! Україна та весь світ  замість розвитку економік та суспільств змушені зараз боротися з кровожерливою, мілітаристською диктатурою!

  Війну потрібно зупинити якомога швидше!

  Белтімпорт, як частина українського суспільства та економіки, маючи підтримку зарубіжних партнерів закликає бойкотувати  співпрацю з країнами-агресорами. Ми обговорили цю важливу річ з багатьма нашими партнерами, всесвітньовідомими виробниками. В більшості випадків ми знайшли повне розуміння та підтримку, а з деякими навіть не встигли організувати зустріч, бо рішення були прийняті партнерами самостійно. Бойкотування сприятиме швидкому та масштабному падінню економік країн-агресорів та не дозволить їм надалі фінансувати війну! Повне торгове ембарго та ізоляція агресорів допоможе світові зупинити неспровоковану війну Росії проти України, уникнути подальших втрат: втрат життів українців, економічних та продовольчих втрат усього світу!

  Зараз кожен має визначитись бути на стороні добра чи зла! Кожен, хто зараз поставить власні прибутки вище за життя українців, в кінці-кінців лише втратить!

Разом проти війни!