Вражаючий досвід компанії Bonfiglioli у впровадженні найсучасніших технологій виробництва продемонстрований у новому відео на нашому youtube-каналі. Партнер Beltimport італійська компанія Bonfiglioli – один із лідерів у виробництві мотор-редукторів, відчиняє двері нового інноваційного заводу EVO в Кальдерара-ді-Рено (Болонья, Італія), орієнтованого на виробництво з майбутнього, що вже настає у нашому сьогоденні, – Індустрію 4.0.

  EVO - це філософія та парадигма, засновані на еволюції, постійному розвитку та вдосконаленні. EVO - це нова ціль глибокої трансформації, над якою Bonfiglioli працює останні роки. Компанія використовує принципово новий підхід до виробництва, втілюючи найсучасніші принципи зростання – системний розвиток персоналу та турботу про благополуччя працівників, діджиталізацію, інтеграцію до глобальної мережі поставок, широке застосування робототехніки, «цифрового двійника» виробничого процесу.

  Завод EVO - це основа грамотного переходу групи Bonfiglioli до діджиталізації та переорієнтації виробництва на індустрію 4.0.

  Приємного перегляду! Відео