Директор з закупівель Белтімпорт Алла Почтова стала однією з 10 українських підприємиць, що успішно пройшли 3-місячну менторську програму «International Mentoring: Ukrainian Women in Business», організованою міжнародною організацією enpact за сприянням GIZ (Німецького товариства міжнародного співробітництва) в рамках програми «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП».

  Програма мала на меті сприяти зростанню та успіху бізнесів українських компаній, в яких керівні посади займають  жінки, шляхом наставництва підприємиць  досвідченими менторами з різних професійних сфер для глибокого розуміння ринку ЄС: від міжкультурних аспектів до регуляторних норм.

  Кульмінацією програми після серії онлайн семінарів, воркшопів та нетворкінгів стала зустріч учасниць та менторів в Берліні  для фінального підсумку проробленої  роботи та оцінки потенціалу підприємств для співпраці з потенційними партнерами на ринку ЄС.

  «Український бізнес наразі стикається з шаленими викликами. Знання, досвід та співпраця – ось, що допоможе нам вистояти.  В Україні є багато чудових компаній, які могли б вийти на міжнародний рівень зі своєю продукцією чи послугами, маючи необхідні знання та досвід. Участь в подібних програмах безперечно сприяє інтернаціоналізації українського малого та середнього бізнесу та його стійкості. Щиро бажаю подальшого успіху усім учасницям програми та дякую enpact та GIZ за надану можливість» - підкреслює Алла.