Forbo Movement Systems є провідним світовим виробником полімерних стрічок з більш ніж 100-річним досвідом роботи та присутністю у всьому світі. В даний час компанія додала до свого асортименту нову лінійку однорідних (гомогенних) стрічок Siegling Fullsan, призначених для особливо важливих з точки зору гігієни застосувань та виготовлених з високоякісного термопластичного поліуретану.

  Гомогенні стрічки можуть витримувати високі температурні та механічні навантаження. Вони також легко очищаються та стійкі до будь-яких хімічних речовин, що використовуються у технологічному процесі. Більше того, гомогенні стрічки стійкі до гідролізу та повністю герметичні, тому на них не можуть впливати олія, жир, волога чи бактерії. В результаті вони чудові при використанні в дуже важливих з точки зору гігієни застосуваннях. Їхня висока стійкість до ультрафіолету також дозволяє проводити часту дезінфекцію за допомогою УФ-випромінювання. Стрічки Fullsan забезпечують усі запобіжні заходи для дотримання гігієнічних норм і концепцій HACCP.

  Forbo Movement Systems зараз презентує перші дві стрічки зі своєї нової лінійки продуктів Siegling Fullsan. Нові продукти, доступні в даний час, відносяться до серії Flat (нижня сторона не має зубів) у вигляді посиленої версії Pro (FLT+) із вбудованими арамідними поздовжніми шнурами. Корди збільшують зусилля натягу і водночас мінімізують подовження стрічки. Ці характеристики роблять стрічки ідеальними для довгих конвеєрів та важких вантажів. Нові стрічки мають матову поверхню для накопичувального транспортування і переміщення сухих упакованих продуктів або глянсову поверхню, що легко очищається для роботи з вологими продуктами. Для переміщення дрібних предметів, сипучих матеріалів, дуже липких продуктів або продуктів вгору-вниз по крутопохилому конвеєру, стрічки Fullsan можуть оснащуватися профілями та бортами різних форм та розмірів.

  Гомогенні стрічки Fullsan знайшли застосування у м'ясній та рибній промисловості, у сегменті молочних продуктів, обробці тіста та переробці овочів, де висуваються суворі гігієнічні вимоги. Продукція Siegling Fullsan відповідає чинним нормам FDA та ЄС і забезпечує високий рівень безпеки харчових продуктів під час виробництва.