Нещодавно Forbes Ukraine презентував новий проект Next250, в межах якого було обрано 250 перспективних малих і середніх компаній України. Компанія Белтімпорт отримала експертне визнання та потрапила до переліку Forbes Next250.

  Навіть у складних економічних та політичних умовах, український малий і середній бізнес продовжує проявляти стійкість та витримку, забезпечуючи високу якість товарів і конкурентоздатні послуги. Список Forbes Next250 включає компанії з річним виторгом від 10 млн грн до 1 млрд грн, що свідчить про значну вагу в економічному ландшафті. Захоплює те, що в цьому списку представлені підприємства, що базуються в регіонах, які істотно постраждали від російської агресії.

  Ініціатива Forbes Ukraine отримала неймовірну підтримку від учасників бізнес-спільноти. Редакція надала на розгляд експертної групи понад 1150 заповнених анкет. До створення лонг-листу з 470 претендентів було залучено 20 бізнес-організацій та компаній.  Надалі редакція оцінювала бізнеси  з лонг-листу за такими критеріями, як фінансові результати, швидке масштабування/зростання, експортна складова, перспективи ринку, інноваційність продукту, нестандартні менеджерські або маркетингові рішення, а також життєстійкість, що свідчить про здатність підприємств впоратися з викликами. То ж до списку Forbes Next250 увійшли лише ті компанії, які найкраще відповідають зазначеним критеріям і вже сьогодні визначають майбутнє українського бізнес-ландшафту.

  Команда Белтімпорт висловлює свою щиру вдячність Forbes Ukraine  та бізнес-спільноті за визнання та довіру. Ми відчуваємо відповідальність перед суспільством та економікою. Будемо надалі прагнути досягати високих результатів та зайняти  почесне місце серед передових компаній, які визначають майбутнє українського бізнесу.